حجت‌الاسلام خسروپناه: برخی سریال‌های خانگی مروج مدل‌های غربی در جامعه هستند

18 مرداد 1398 | قم

حجت‌الاسلام خسروپناه: برخی سریال‌های خانگی مروج مدل‌های غربی در جامعه هستند

یکی از پژوهشگران و اساتید حوزوی از ترویج مدل لباس‌های غربی در سریال‌های خانگی گلایه کرد و گفت: هر چند شاید برخی از پوشش‌ها در جامعه عادی نباشد

حجت‌الاسلام خسروپناه: برخی سریال‌های خانگی مروج مدل‌های غربی در جامعه هستند

وی افزود:اما زمانی که چندین میلیون نفر یک سریال خانگی را تماشا و الگوی غربی را دریافت کنند در نتیجه عادی‌سازی مدل‌های غربی رقم زده می‌شود.

به گزارش جامعه ایمانی مشعر، حجت‌الاسلام خسروپناه ظهر امروز در دومین روز یازدهمین همایش هیأت‌های محوری و برگزیده کشور که در سالن همایش‌های مجتمع یاوران مهدی(عج) برگزار شد، با اشاره به نقش رسانه‌های سنتی در تقویت بنیان خانواده اظهار کرد: امروزه رسانه‌های مدرن در جبهه مقابل رسانه‌های سنتی قرار گرفته و به دنبال تضعیف بنیان خانواده هستند.
وی از هیأت به‌عنوان یک رسانه سنتی تاثیرگذار برای حفظ بنیان خانواده نام برد و اضافه کرد: هر چند امروزه بشریت سبک زندگی خود را از رسانه‌های مدرن دریافت می‌کند اما هیأت با رسیدن به تغییراتی می‌تواند خود را با نظام خانواده هماهنگ کرده و در سبک زندگی جامعه تاثیرگذار باشد.
این پژوهشگر حوزوی با اشاره به رسانه‌های مدرن نظام اسلامی نیز گاهی به دنبال الگوبرداری از رسانه‌های غربی هستند، مطرح کرد: رسانه‌‌ها در جامعه الگوسازی می‌کنند و رفتارها و ادبیات افراد را شکل می‌دهند به همین علت مراقبت از آن‌ها اهمیت بسیاری دارد.
وی از ترویج مدل لباس‌های غربی در سریال‌های خانگی گلایه کرد و گفت: هر چند شاید برخی از پوشش‌ها در جامعه عادی نباشد اما زمانی که چندین میلیون نفر یک سریال خانگی را تماشا و الگوی غربی را دریافت کنند در نتیجه عادی‌سازی مدل‌های غربی رقم زده می‌شود.



خسروپناه ادامه داد: دشمن امروزه به میدان جنگ نرم آمده و با استفاده از بستر رسانه به دنبال حمله به بنیاد خانواده است اما اگر ما فرهنگ استفاده درست از رسانه را فراگیر کنیم نه تنها می‌توانیم مقابله هجمه او ایستادگی کنیم و آسیبی نبینیم بلکه می‌توانیم خواسته‌ها و فرهنگ ناب اسلامی را در این فضا ترویج دهیم.
این استاد حوزه ما باید ظرفیت‌‌های میدان جنگ نرم را شناسایی و به صورت تخصصی از قالب‌های مختلف رسانه‌ای استفاده کنیم، تصریح کرد: حضور تخصصی هیأت در حوزه‌های مختلف به ویژه فضای مجازی می‌تواند کارکردهای هیأت را افزایش دهد در این صورت است که هیأت می‌تواند در حوزه‌هایی از جمله خانواده نیز حرف برای گفتن داشته باشد.
خسروپناه با بیان اینکه هیأت‌های مذهبی در حوزه تربیت فرزند ظرفیت‌های بسیاری را در اختیار دارند، تصریح کرد: این مجموعه‌ها علاوه بر استفاده از ظرفیت منبر می‌توانند در حاشیه هیأت نیز به برپایی نمایشگاه و کارگاه‌های آموزشی اقدام کنند.
وی با بیان اینکه برخی با رمان‌نویسی به صورت آگاه یا ناآگاه درحال ضربه زدن به بنیان خانواده هستند، گفت: امروزه رمان بسیار از کتاب های تخصصی جلو افتاده و مخاطب بیشتری دارد و رمان‌نویسی می‌توان به عنوان یک شغل در میان هیأتی‌ها آموزش داده شود تا هم حرکتی اقتصادی باشد هم موجب تقویت بنیان خانواده شود.

نظرات


استانی
برگزیده ها
هیأتی‌هایی که با 10 میلیون تومان سرمایه،...

هیأتی‌هایی که با 10 میلیون تومان سرمایه، 55 نفر را شاغل کردند

جمعی از هیأتی‌های اصفهان که پای ثابت مجالس هیأت رزمندگان اسلام محبان اهل بیت (ع) بودند، در سال 1385 تجربه و سرمایه خود را روی هم گذاشتند و کارگاهی اقتصادی راه انداختند که امروز توسعه یافته است و از کنار آن ۵۵ خانواده نان می‌خورند.
01 اسفند، 1401

حجت الاسلام تراشیون: اقدامات تربیتی نیاز...

حجت الاسلام تراشیون: اقدامات تربیتی نیازمند کار فعالانه است

استاد حوزه علمیه گفت: باید برای موفقیت در حوزه تربیتی، اقدامات فعلانه انجام دهیم.
25 آبان، 1401

پویش #سین_هشتم (کمک به سیل‌زدگان فروردین...

پویش #سین_هشتم (کمک به سیل‌زدگان فروردین 98)

پویش جمع آوری لوازم خانگی و مصالح ساختمانی و کمکهای نقدی برای سیل زدگان با مشارکت هیآت مذهبی سراسر کشور
08 فروردین، 1398

حجت الاسلام  موسوی: تعلل در فرزندآوری به...

حجت الاسلام موسوی: تعلل در فرزندآوری به خاطر مسائل اقتصادی، توهین به جایگاه مادری است

نویسنده کتاب مثبت سه گفت: فارغ از نظر معصومین علیهم السلام و نگاه دینی بدون هیچ قید و شرطی نسبت به فرزندآوری تأکید شده است بر همین اساس می توان از حضرت زهرا سلام الله علیها و حضرت علی علیه السلام تأسی کرد.
19 آذر، 1400

انتخاب »این‌روزها دستی‌ به ‌سمت‌ ذوالفقا...

انتخاب »این‌روزها دستی‌ به ‌سمت‌ ذوالفقار است« به عنوان شعار فاطمی

به گزارش جامعه ایمانی مشعر، باتوجه به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه شعارها هدف و راه را به انسان نشان داده و مانند علامت‌های مشخص کننده مسیر سعادت برای انسان عمل می‌کنند تا مسیر اشتباه را انتخاب نکنیم، شعار مشترک هیآت فاطمی انتخاب شد.
08 دی، 1399

copyright

تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت برای جامعه ایمانی مشعر محفوظ است و هر گونه کپی برداری بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد